Written by halandri_admin

Νώντας Κουτρομάνος: “Να κινηθούμε σε υψηλά επίπεδα όπως αρμόζει στο σύλλογο”

Σε μια δήλωση για την ομάδα και το πρωτάθλημα που ξεκινά (για τον όμιλό μας την Κυριακή 3 Οκτωβρίου) προχώρησε ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Χαλανδρίου κ. Νώντας Κουτρομάνος

“Με νέα πρόσωπα στην ομάδα και με διάθεση να φτάσουμε ψηλά, ξεκινάμε την διαδρομή μας στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς τραυματισμούς και με ωραίο κλίμα. Οι πρώτες αγωνιστικές πιστεύω θα είναι αναγνωριστικές για όλες τις ομάδες, όμως όλοι θα ψάξουν τα θετικά αποτελέσματα από νωρίς, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Για εμάς το πλάνο είναι να κινηθούμε σε υψηλά επίπεδα όπως αρμόζει στο σύλλογο και στην προσπάθεια που έχουμε κάνει από την αρχή της προετοιμασίας ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μετά από την πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα, χρειάζεται υπομονή αλλά και επιμονή και σκληρή δουλειά από όλους μας για να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό”

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και καλή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα που ξεκινά με υγεία & την πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί!!!