Η ΑΕ Χαλανδρίου χρησιμοποιεί ως έδρα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας», ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής, γνωστό και ως «Στάδιο Φραγκοκκλησιάς». Ο χώρος συμπεριλαμβάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου. Το γήπεδο ποδοσφαίρου διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και κουλουάρ στίβου 6 διαδρομών. Κάτω από την κερκίδα υπάρχει ο χώρος των αποδυτηρίων που επικοινωνούν με τον αγωνιστικό χώρο με υπόγεια διάβαση κάτω από το στίβο. Οι κερκίδες αποτελούνται από πλαστικά καθίσματα και ανακατασκευάστηκαν πλήρως τον Αύγουστο του 2016. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και εξυπηρετούνται αθλητικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής. Η ποιότητα των υποδομών του, αποτελεί κεντρικό πόλο έλξης, για όλους τους δημότες του Χαλανδρίου που τους ενδιαφέρει να αθληθούν.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και εξυπηρετούνται αθλητικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής. Η ποιότητα των υποδομών του, αποτελεί κεντρικό πόλο έλξης, για όλους τους δημότες του Χαλανδρίου που τους ενδιαφέρει να αθληθούν.

Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται εντός του Αθλητικού Κέντρου, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και αποτελούν βασικό σημείο πρόσβασης στην εγκατάσταση.