Written by halandri_admin

Γιώργος Γαλανόπουλος: “Τα παιδιά μας ζητούν από τον Άγιο Βασίλη να γυρίσουν στο σχολείο”

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά που αγωνίζεται στα γήπεδα της Αθήνας δίνοντας και τη… ψυχή του στις ομάδες εκείνες που έχει περάσει.

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος είναι από τους ποδοσφαιριστές που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του, αφού αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, συμβάλει στην δημιουργία εξαιρετικού κλίματος στα αποδυτήρια, ενώ προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει τους νέους παίκτες και να βελτιώνεται ο ίδιος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο  ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημία λέγοντας: “Η πορεία μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη βάση της προσπάθειας του ρόστερ και της ποιότητας που έχουμε ως ομάδα. Κάναμε μερικές άσχημες ήττες και δεν καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση κάτι που μας είχε πεισμωσει πολύ για τα επόμενα 6 ματς που είχαμε να δώσουμε εως το τέλος του πρώτου γύρου. Παρόλα αυτά και παρότι ανήκουμε σε έναν κλάδο που σέβεται υπέρ του δέοντος τον κορονοιο οι αποφάσεις δεν ήταν αυτές που θα θέλαμε. Η πολιτεία θέλω να γνωρίζει ότι οι αθλητές πάντα έχουν σεβασμό στις αποφάσεις προπονητών, διαιτητών, κανόνων όπως και τώρα των λοιμοξιολόγων. Τέλος να κλείσω λέγοντας ότι θα πρέπει αυτοί που αποφασίζουν να σκέφτονται και την ψυχολογία μας και πάνω απ όλα την ψυχολογία των παιδιών μας που ακόμα και στα παιδικά γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη το μόνο που ζητούν είναι να επιστρέψουν στα σχολεία τους και στις δραστηριότητες τους. Καλές γιορτές σε όλο το κόσμο με υγεία”.

Πηγή: Soccerlive.gr by Κυριάκος Παντζαρίδης