Written by halandri_admin

Ανεπιθύμητος στο Χαλάνδρι ο κύριος Καλογερόπουλος Ι.

Το Δ.Σ. της ΑΕ Χαλανδρίου  με αφορμή τον αγώνα μεταξύ ΑΕ Χαλανδρίου -Χολαργού, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία – απογοήτευση του σχετικά με την αυστηρή, προκλητική και κακοπροαίρετη αντιμετώπιση από τον κ.Καλογερόπουλο Ι.

Επίσης, γεννάται το ερώτημα πώς καταφέρνει να διαιτητεύει ενδελεχώς τον αγώνα και συγχρόνως να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην κερκίδα. Τον θεωρούμε υπεύθυνο για την έναρξη των διαμαρτυριών φιλάθλων αλλά και για την εξέλιξη του αγώνα μετά από λανθασμένη υπόδειξη του. Θεωρούμε πως λειτουργεί προκατειλημμένα απέναντι στην ομάδα μας, συμπεριφορά που συνδέεται με τον περσινό αγώνα κυπέλλου με την ομάδα του Χαραυγιακού.Όπως και να έχει, θεωρούμε ότι βαλλόμαστε ως ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος στοχοποιεί σκοπίμως την ομάδα μας και είναι πλέον ανεπιθύμητος. Καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως είναι ανεπιθύμητη και αμφισβητήσιμη κάθε είδους διαιτησία από τον προαναφερόμενο διαιτητή σε μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας. Σκοπός μας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες και να κρίνονται χωρίς προκατάληψη

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της Α.Ε. Χαλανδρίου