ΑΟ Ελπίς Αγίων Αναργύρων – ΑΕ Χαλανδρίου 0-2
Ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες & καλό ποδόσφαιρο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, με την ομάδα μας να επικρατεί με 0-2 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων.
Στο 7′ ο Γιάννης Γεωργουδάκης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος), έκανε το 0-1.
Στο 40′ ο Γιάννης Γεωργουδάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας απέκρουσε & ο Γιάννης Αλεξανδράκης με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-2.
Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε κι άλλο τέρμα με καλύτερες στιγμές αυτές του Άγγελου Σπανού στο 52′ & 69′ & του Άγγελου Μουρελάτου στο 64′, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.
Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν τέρμα αλλά ο Φάνης Κατσιούλης απέκρουσε τα επικίνδυνα σουτ στο 72′ & 80′.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!Συνεχίζουμε δυνατά!!!
Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!
Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν τη νίκη τους, μαζί με τους φιλάθλους μας να τους αποθεώνουν.
Τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά, που στηρίζουν την ομάδα μας εντός & εκτός έδρας.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπακογιάννη & των βοηθών του
ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Δημήτρης Παπασπύρου: Θεοφάνης Κατσιούλης, Νίκος Καρδάμης, Απόστολος Φουκούλης, Γιώργος Τζιόλας, Γιώργος Ντζαβίδας, Άγγελος Μουρελάτος, Γιάννης Γεωργουδάκης, Παύλος Νίκολι, Γιάννης Αλεξανδράκης (90′ Αλέξης Μπουραζάς), Αχιλλέας Κατσιούλης (75′ Δημήτρης Φελέκης), Άγγελος Σπανός (75′ Λουσιέν Κούντου)
Επόμενη & τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υποσχόμαστε την ομάδα των Μελισσίων & σας θέλουμε όλους κοντά στην ομάδα & τα παιδιά μας!!!