Written by halandri_admin

ΑΕ Χαλανδρίου – Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας 4-0

Την πορεία της προς το πρωτάθλημα συνέχισε η ομάδα μας πετυχαίνοντας μια ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας. Παίζοντας κατά διαστήματα κυριαρχικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Σταύρου Αμανατίδη – χωρίς τον Σταύρο Αμανατίδη στον πάγκο της – & με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση της, δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το ματς ιδίως μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Αστέρης Καλιαμπάκας στο 50′. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Σπύρος Τρυφιάτης με κοντινό αριστερό σουτ στο 61′ , ο Βαγγέλης Μανουσάκης στο 69′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι & στο 90+3 ο Νίκος Βλάχος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Το ντεμπούτο του έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο 20χρονος Χρήστος Παπαθανάσης που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Τον καλωσορίζουμε & του ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία & πολλές επιτυχίες!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο & στηριξε την ομαδα & τα παιδιά μας & κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕ Χαλανδρίου – Σταύρος Αμανατίδης: Γιάννης Μυλωνάς, Δημήτρης Κορωναίος, Νίκος Βλάχος, Βαγγέλης Μανουσάκης (70′ Παναγιώτης Ντούλε), Γιώργος Ντζαβίδας, Διονύσης Πάζας (82′ Πρόδρομος Βλάμης), Σπύρος Τρυφιάτης (70′ Κααν Αζάλ), Παντελής Μπράχος (76′ Γιώργος Κοντοές), Αστέριος Καλιαμπάκας, Αχιλλέας Κατσιούλης, Γιάννης Αλεξανδράκης (76′ Χρήστος Παπαθανάσης)

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την Άμιλλα Περιστερίου