Written by halandri_admin

Ο Βασίλης Μηνιώτης στο πλευρό του κόουτς Δραγάζη

Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μινιώτη ο οποίος θα συνεχίσει στο πλευρό του κόουτς Δραγάζη ως άμεσος συνεργάτης του.

Ο Βασίλης Μηνιώτης βρέθηκε στις τάξεις της ομάδας μας τη χρονιά που μας πέρασε & αποτέλεσε με τη σειρά του, μέρος της επιτυχημένης πορείας της ΑΕ Χαλανδρίου προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του.

Του ευχόμαστε υγεία & μια νέα σεζόν γεμάτη επιτυχίες με την ΑΕ Χαλανδρίου!!!


Η ομάδα μας βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Θάνο Κετιμέ, έναν εκ των πρωταγωνιστών του περσινού πρωταθλήματος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία & τη νέα σεζόν!!!


Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους Εξάρχου Γιώργο, Μαργέτη Πάρη, Καρακάση Αλέξανδρο & Ακτενιζόγλου Νεόφυτο για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα.
Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια των σπουδών του στον Σπύρο Δραγάζη & τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμβολή του στην περσινή πορεία της ομάδας.

Όλοι τους τίμησαν τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου & ευχόμαστε ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς & τις οικογένειές τους. Πέρα από το ταλέντο & το ήθος τους οι αθλητές ήταν πρότυπα για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους!!!