Written by halandri_admin

Έναρξη προετοιμασίας & Φιλικά παιχνίδια ΑΕ Χαλανδρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαλανδρίου έχει ξεκινήσει, καθώς την Τετάρτη 3 Αυγούστου το γήπεδο του Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” θα υποδεχτεί «παλιούς» & «νέους» για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023.

Η ομάδα ξεκινάει με αισιοδοξία, σε κλίμα οικογενειακό, με προπονητή τον κ. Σταύρο Αμανατίδη, γυμναστή τον κ. Δημήτρη Αθανασόπουλο & προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Παναγιώτη Γκαδόλο & με την ευχή να κυλήσει η χρονιά ήρεμα, χωρίς προβλήματα.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30, μετά τη τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού. Νωρίτερα οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη 4 Αυγούστου θα γίνει ο εργομετρικός έλεγχος στο Life-Ergo.

Ο Πρόεδρος & η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους ποδοσφαιριστές & στο προπονητικό team καλή αγωνιστική πορεία με υγεία, επιτυχίες & εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου.

Επίσης , θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Χαλανδραίους, το φίλαθλο κόσμο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, γονείς ,μικρούς & μεγάλους αθλητές , αλλά & χορηγούς, που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της ομάδας & τους καλεί να σταθούν στην νέα προσπάθεια της ομάδας με το ίδιο πάθος, ήθος & φίλαθλο πνεύμα που τους διακρίνει.

Η στήριξη & η αγάπη σας για την ομάδα, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίσουν την προσπάθεια για να λειτουργήσει ομαλά ο σύλλογος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών έχει ως εξής :

Οι ώρες καθώς & τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.