Ισόπαλη με ψυχή & χαρακτήρα η ΑΕ Χαλανδρίου σε ένα ματς γεμάτο συναίσθημα / Μαγική ατμόσφαιρα & ψυχή οικογένειας για την ΑΕ Χαλανδρίου
Ισόπαλη με ψυχή & χαρακτήρα η ΑΕ Χαλανδρίου σε ένα ματς γεμάτο συναίσθημα / Μαγική ατμόσφαιρα & ψυχή οικογένειας για την ΑΕ Χαλανδρίου
Η ΑΕ Χαλανδρίου αγωνίστηκε σήμερα στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, συναίσθημα & δυνατές στιγμές, που έληξε με σκορ 3-3.
Από νωρίς, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ξεχωριστή. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», με καλή διάθεση, ενέργεια & συνεχή στήριξη προς τα νέα παιδιά της ομάδας, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο & ζεστό κλίμα που έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο στα πρώτα λεπτά ήρθε μια πολύ άτυχη στιγμή με τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακά μας, Αντώνιο Τόλα, έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό. Χρειάστηκε η επέμβαση ασθενοφόρου & η μεταφορά του στο κοντινό νοσοκομείο, με όλη την οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου να του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας.
Παρά το σοκ, η ομάδα προσπάθησε να βρει ρυθμό, όμως δέχτηκε το 0-1. Η αντίδραση ήταν άμεση, με τον Παναγιώτη Θανάσα να ισοφαρίζει σε 1-1, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γιώργου Καλογερία & ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή. Δυστυχώς, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε δύο ακόμη γκολ, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-3 & τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η εικόνα ήταν διαφορετική. Η ΑΕ Χαλανδρίου μπήκε αποφασισμένη, με πίστη, πάθος & ξεκάθαρη διάθεση να παλέψει μέχρι το τέλος. Η κερκίδα στάθηκε ξανά στο ύψος της, με συνεχές τραγούδι, φωνές & ενθάρρυνση, δίνοντας τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.
Το 2-3 δεν άργησε να έρθει, με τον Παναγιώτη Θανάσα να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έπειτα από όμορφη σέντρα του Ζυκολλάρη. Η ομάδα πίστεψε ακόμα περισσότερο, ανέβασε ρυθμούς & πίεσε τον αντίπαλο, δείχνοντας χαρακτήρα & ψυχικά αποθέματα.
Η μεγάλη προσπάθεια ανταμείφθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Πέτρος Κοκκάκης, μετά από πάσα του Μανώλη Παπατριανταφύλλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 & ξεσηκώνοντας την κερκίδα. Ένα γκολ που ήρθε ως αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, πίστης & επιμονής μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στο ντεμπούτο του 17χρονου Νίκου Γκλάβα στο ανδρικό τμήμα, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ωριμότητα & αγωνιστική συνέπεια, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον.
Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι τόσο ο Πέτρος Κοκκάκης όσο & ο Παναγιώτης Θανάσας πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη σημερινή εμφάνιση & γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Η ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό & ψυχολογικό μομέντουμ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, υπάρχει ενότητα, πίστη & διάθεση για δουλειά. Όλοι μαζί, παίκτες, τεχνικό επιτελείο & κόσμος, συνεχίζουμε ενωμένοι & αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα.
Γιατί εδώ δεν είμαστε απλώς μια ομάδα.
Εδώ είμαστε οικογένεια 💚🤍
Και συνεχίζουμε δυναμικά!!!
ΑΕ Χαλανδρίου – Δημήτρης Λειβαρτζινός: Αντώνιο Τόλα (21’ κ. τρ. Νίκος Γκλάβας), Πέτρος Κοκκάκης, Πάρης Καφετζόπουλος, Πέτρος Φιλιππόπουλος, Νίκος Κύρου, Αντώνης Κολοκυθάς (52’ Γιώργος Κοντοές), Νίκος Λουκάς, Γιώργος Καλογερίας, Παναγιώτης Θανασάς (76’ Γρηγόρης Κόκκινος), Μανώλης Παπατριανταφύλλου

