Written by halandri_admin

Μεταγραφική ενίσχυση για το Χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου 

Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την απόκτηση πέντε νέων παικτών, οι οποίοι ήδη έκαναν το επίσημο ντεμπούτο με την πρωτοπόρο ομάδα μας στον υποόμιλο της στη Β’ Εθνική.

Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδάκη & τον Γιώργου Βούλγαρη από τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, τον Ανδρέα Κουτσόπουλο από τα Βριλήσσια, τον Βασίλη Μηνιώτη από τους Αμφικτύονες Λαμίας & τον Αλέξανδρο Δερμάνη από τον Δούκα.

Οι πέντε νεοαποκτειθέντες παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους Αμφικτύονες Λαμίας, με την ΑΕ Χαλανδρίου να κερδίζει με σκορ 28-19.

Με τις νέες προσθήκες & τους παίκτες που «τράβηξαν» το κουπί ως τώρα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, το Χαλάνδρι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία, στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.

Απομένει ένα παιχνίδι με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας, χωρίς βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας αφού όχι μόνο εξασφάλισε μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά παράλληλα κατέκτησε & την 1η θέση στον υποόμιλο της Β’ Εθνικής.

Από αριστερά προς δεξιά: Ανδρέας Κουτσόπουλος, Γιάννης Παπαδάκης, Γιώργος Βούλγαρης, Βασίλης Μηνιώτης, Αλέξανδρος Δερμάνης

Άρθρο: Δημήτρης Μιναρετζής