Written by halandri_admin

Για πέμπτη συνεχή χρονιά Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ο Σταύρος Αμανατίδης

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για πέμπτη συνεχή χρονιά με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κύριο Σταύρο Αμανατίδη.

Ο Σταύρος Αμανατίδης με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία και τα παιδιά της Α.Ε. Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, καθώς και την αντίληψη του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της ακαδημίας μας.

Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Νίκος Λουκάς, Γιώργος Βαρδάλας, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος και Δημήτρης Πατσιαβούρας.

Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο έως σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με την φιλοσοφία της ομάδας μας και τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθε , την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασμό.

Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.

Με την σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από την λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας.