Written by halandri_admin

Γιώργος Δραγάζης: “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας”

Γιώργος Δραγάζης: “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας”

Η Α.Ε.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία του Χάντμπολ, εξασφαλίζοντας το ένα από τα δύο εισιτήρια δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου!

Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες λόγω της έλλειψης γηπέδου και με μύρια χίλια προβλήματα εξαιτίας των ιώσεων και των τραυματισμών, η Α.Ε.Χ. πέτυχε τεράστια νίκη επί του Κένταυρου Βόλου στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι κορυφής και πέτυχε τον αρχικό της στόχο.

Ο προπονητής της μεγάλης αυτής επιτυχίας, Γιώργος Δραγάζης, σχολίασε σχετικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Κέρδισαν όλα τους τα προβλήματα και ταυτόχρονα έναν αξιόμαχο αντίπαλο (σ.σ. Κένταυρο). Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δύσκολη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου, αλλά αν συνεχίσουμε ενωμένοι σαν μία οικογένεια, πιστεύω να διατηρήσουμε την εικόνα του καλού χάντμπολ που παρουσιάζουμε και να πετύχουμε το στόχο μας.

Καλές γιορτές με υγεία πρώτα απ’ όλα σε όλους που παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό το όμορφο άθλημα μας.

Συγχαρητήρια στη διαιτησία που βοήθησε να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, παρόλη τη βαθμολογική του σημασία».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Α.Ε.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση με 5/6 νίκες ως τώρα και παρότι δεν έχει διαθέσιμο γήπεδο για προπονήσεις.

Για αυτό το λόγο:

«Η Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΉΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΉ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΓΗΠΈΔΟΥ»