Written by halandri_admin

Αναστάσιος Τσακνής: «Αυτό το κλίμα δεν το έχω ξαναζήσει σε ομάδα!»

Ο Τάσος Τσακνής επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση για χάρη της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, χρίστηκε αρχηγός και ηγέτης της και με την παρουσία του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, οδήγησε την ομάδα μας στην Α2 κατηγορία μαζί με τους άξιους συμπαίκτες του!

Αρχηγός όνομα και πράγμα, ο διεθνής Τάσος Τσακνής με την εμπειρία, την προσωπικότητα και το ταλέντο του κάτω από τα δοκάρια, ενέπνευσε τους συμπαίκτες του κι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ως τερματοφύλακας και ηγέτης της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια, ο οποίος ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 21-21 που εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο στην Α2 κατηγορία, ο Τάσος Τσακνής μίλησε στα αποδυτήρια για την τεράστια αυτή επιτυχία του ιστορικού συλλόγου του Χαλανδρίου:

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όλοι ξέρετε σε ποιες ομάδες έχω παίξει. Αυτό το κλίμα δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ σε ομάδα από όλες τις απόψεις!», είπε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση αν αναλογιστούμε ότι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανελλήνιο κι άλλους σπουδαίους συλλόγους της Handball Premier, κατακτώντας τίτλους στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος και με συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς διοργανώσεις και φυσικά στις Εθνικές μας ομάδες (Εφήβων, Νέων και Ανδρών).

Και συνεχίζει:

«Είναι κάτι διαφορετικό για μένα, όσον αφορά στους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και τη διοίκηση. Είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που έχουμε χτίσει και οφείλουμε να έχουμε το ίδιο κλίμα αν θέλουμε αν είμαστε αξιοπρεπείς στην Α2.

Από μας εξαρτάται, όσοι μείνουμε. Όλοι (προσθέτει). Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους μαζί κι έναν προς έναν ξεχωριστά, γιατί δώσατε πραγματικά την ψυχή σας. Είτε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στο ανοικτό γήπεδο του Χαλανδρίου, είτε μετά με το γηπεδικό πρόβλημα, είτε στον αγωνιστικό χώρο, το πιστέψαμε και καταφέραμε κάτι πολύ, πολύ σπάνιο.

Μας είδα μέσα στο γήπεδο (σ.σ. στα Ιλίσια), φέραμε ισοπαλία, ανεβήκαμε κατηγορία και όλοι είχατε τα πρόσωπα κατεβασμένα για το αποτέλεσμα. Αυτό το έχετε χτίσει. Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή, αυτό σημαίνει ομάδα.

Έτσι οφείλουμε να είμαστε και να πορευτούμε από εδώ και πέρα».

 

Άρθρο: Δημήτρης Μιναρετζής