Written by halandri_admin

Ομάδες Υποστήριξης Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με το πρόγραμμα ακαδημιών του ΟΠΑΠ που συμμετέχει η ακαδημία μας , αφού επιλέγει ανάμεσα στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να θέτετε τα ερωτήματα σας στη σελίδα  http://sportsacademies.opap.gr  και να λαμβάνετε πληροφορίες σε θέματα αθλητισμού, διατροφής και ψυχολογίας.

Η Επιστημονική Ομάδα αποτελείται από ειδικευμένους παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους που ενημερώνουν τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές για θέματα σχετικά με την  ειδικότητά τους.

Η Επιστημονική Ομάδα θα παρέχει εκπαίδευση και συμβουλευτική γονέων και προπονητών σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος, τόσο με αναρτήσεις σχετικών θεμάτων όσο και με απαντήσεις σε ερωτήματα που θα θέτουν στην επιστημονική ομάδα οι γονείς και οι προπονητές.

Η Προπονητική Ομάδα του προγράμματος αποτελείται από προπονητές ποδοσφαίρου, εξειδικευμένους στις ηλικίες  7 έως 10 ετών, που θα λειτουργήσουν ως σύμβουλοι προπόνησης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα σωματείων, δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές για την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών τους.

Η Ομάδα Πρεσβευτών αποτελείται από νυν και πρώην αθλητές, με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, και προέρχονται από όλο το αθλητικό φάσμα και όχι μόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν το κωδικό που αντιστοιχεί στην Ακαδημίας μας από τη γραμματεία του συλλόγου μας.