Written by halandri_admin

Συμμετοχή της ΑΕ Χαλανδρίου στο “ΣΟΦΙΚΟ EASTER FOOTBALL FESTIVAL 2024”

Αγαπητοί γονείς, για 4η συνεχή χρονιά, η Ακαδημία μας θα λάβει μέρος με τα τμήματα Κ-9, Κ-11 & Κ15 στο πετυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου “ΣΟΦΙΚΟ EASTER FOOTBALL FESTIVAL 2024”, που θα πραγματοποιηθεί στο THE RANCH που βρίσκεται στη φυσική κοιλάδα του πανέμορφου δάσους στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, το τριήμερο 30/4/2024 – 2/5/2024.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει: τη μεταφορά, τη διαμονή και την πλήρη σίτιση των αθλητών.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι Παρασκευή 19/4/2024 στην Γραμματεία της Ακαδημίας ή στους Προπονητές των τμημάτων Κ-9,  Κ-11 & Κ15 λόγω περιορισμένων θέσεων.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ THE RANCH: Με στόχο τη διασκέδαση των παιδιών ,την ασφαλή διαμονή τους , σ’ ένα ιδανικό χώρο που φτιάχτηκε για παιδιά μέσα στην φύση μακριά από την βαβούρα και τα καυσαέρια της μεγαλόπολης. Ενώ διαθέτει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου και ένα σε κοντινή απόσταση από τον χώρο. Έτσι οι ομάδες δεν χρειάζονται να κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις στα γήπεδα τα οποία αγωνίζονται. Υπάρχει εξοπλισμένο ιατρείο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ενώ υπάρχει προσωπικό ασφαλείας που δεν επιτρέπει την έξοδο από τον χώρο.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Γίνετε σε ξύλινες οικολογικές κατοικίες χωρητικότητας 12-16 ατόμων και διαθέτει θέρμανση και τους απαραίτητους χώρους υγιεινής με παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : Εντός του The Ranch πραγματοποιείται και η σίτιση των αθλητών στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της τραπεζαρίας η κάθε ομάδα απολαμβάνει τα τρία βασικά γεύματα (πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό) εκεί ενώ υπάρχει και το μπαρ καθώς και mini-shops που διαθέτουν σνακς .Το μενού θα σταλεί ηλεκτρονικά τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνουν από εξειδικευμένο προσωπικό τεστ δεξιοτεχνίας και επιδεξιότητας για όλους τους αθλητές, αλλά και τους προπονημένους γονείς, Ομαδικά παιχνίδια (εκτός ποδοσφαίρου). Ενώ υπαρχουν γήπεδα Μπάσκετ, βόλλευ, τέννις και Σκάκι, Ιππασία, Τοξοβολία , τραπέζια πινγκ πόνγκ και ποδοσφαιράκια. Επίσης υπάρχει παιδική χαρά, Καλλιτεχνικό εργαστήρι και Βόλτα με το τρενάκι του The Ranch.