Written by halandri_admin

ΑΕ Χαλανδρίου – Χάντμπολ: Ένας βαθμός στα Ιλίσια και … φεύγουμε για Α2!!!

Η αήττητη ΑΕ Χαλανδρίου φιλοξενείται από τον Ηλυσιακό την Κυριακή (19/3, 17:00) και με έστω ένα βαθμό εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο της στην Α2 κατηγορία!

Η ΑΕΧ βρίσκεται ελάχιστα μακριά από τον προβιβασμό της, την πρώτη χρονιά μάλιστα μετά την επανίδρυση του τμήματος Χάντμπολ μετά 24 χρόνια!

Αρκεί μία ισοπαλία με την ομάδα των Ιλισίων στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» για να ολοκληρώσει από τώρα τη λαμπρή της πορεία στη Β’ Εθνική και με δύο αγωνιστικές να απομένουν στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, εκτός του αγώνα της Κυριακής.

Η ΑΕ Χαλανδρίου μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προηγείται στην ειδική βαθμολογία του ομίλου -ανόδου, ενώ ο Ηλυσιακός έχει μια νίκη και διεκδικεί το ένα από τα δύο εισιτήρια.

Στον πρώτο γύρο το Χαλάνδρι νίκησε με 29-22 ως γηπεδούχος στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με ανατροπή από το 11-15 του πρώτου ημιχρόνου, θέτοντας εξ αρχής τις βάσεις για την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.

Ακόμα και η ισοπαλία είναι αρκετή στην ομάδα μας, επειδή έτσι δεν θα μπορεί να την ξεπεράσει ούτε ο Ηλυσιακός (ακόμα και σε πιθανή ισοβαθμία), ούτε ο Ιδομενέας Χανίων.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3 80-70 6

Παπασιδέρης Κορωπίου 3 84-78 4

Ηλυσιακός 3 80-87 2

Ιδομενέας Χανίων 3 78-87 0

• Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Ιδομενέας υποδέχεται στα Χανιά (18/3, 17:30) το Κορωπί, με το γηπεδούχο να παίζει το τελευταίο του χαρτί και το φιλοξενούμενο με νίκη να πλησιάζει πολύ κοντά στην άνοδο, αποκλείοντας οριστικά τους Κρητικούς.

Καλή επιτυχία στην ομάδα & τα παιδιά μας!!!

Άρθρο: Δημήτρης Μιναρετζής