Written by halandri_admin

Πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή της ΑΕ Χαλανδρίου

Με μεγάλη συμμετοχή & ευχάριστη διάθεση με πλατιά χαμόγελα & άφθονο γέλιο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της Ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Οι μικροί μας αθλητές έπαιξαν μπάλα & διασκέδασαν, με τους γονείς τους όμως να κλέβουν την παράσταση, αφού οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο αντίπαλοι μαζί τους!!!

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου κ. Αλέξης Θανασάς απέμεινε το Κύπελλο & τα μετάλλια στην Κ16 που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των “Λ. Ισχυρών” της ΕΠΣΑ

Στο τέλος της γιορτής οι μικροί μας αθλητές βραβεύτηκαν, έλαβαν το αναμνηστικό τους δίπλωμα & γεύτηκαν τα καταπληκτικά εδέσματα από τα καταστήματα “Βελανιδιά”“Piccolino”

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους & τη συμμετοχή τους & φυσικά τους γονείς των αθλητών μας, που χειροκρότησαν όλα τα παιδιά & φωτογραφήθηκαν μαζί μας!!!

Η Διοίκηση της Ένωσης & οι προπονητές σας εύχονται ένα όμορφο & ξεκούραστο καλοκαίρι!!!

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι 30 Ιουνίου & ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο !!!