Written by halandri_admin

ΑΕ Χαλανδρίου Χάντμπολ: Πρεμιέρα & πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 24 χρόνια!!!

AEX Χάντμπολ: Πρεμιέρα για την ομάδα μας, πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά 24 χρόνια!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου επιστρέφει στα δρώμενα του Χάντμπολ , δίνοντας την Κυριακή (16/10, 19:00) τον πρώτο της επίσημο αγώνα με αντίπαλο τον Έσπερο Καλλιθέας στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ!

Έπειτα από μία περίοδο προπονήσεων 45 ημερών υπό δύσκολες συνθήκες λόγω έλλειψης γηπέδου, η ΑΕΧ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τα παιδιά του Γιώργου Δραγάζη φιλοδοξούν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη και να ξεκινήσουν έτσι θετικά την προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση μας, που καταφέραμε να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο με την ομάδα κι έπειτα από 24 χρόνια θα παίξουμε ξανά επίσημο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής μας Γιώργος Δραγάζης και συνέχισε:

«Θέλουμε βάλουμε σωστές βάσεις, ώστε ο χρόνος να μας βοηθήσει να στήσουμε μία υγιή ομάδα, που θα μας γεμίσει χαμόγελα και θα κάνει περήφανη τη διοίκηση μας και τους φίλους που την ακολουθούν.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σέ όλες τις ομάδες».

Η ιστορική επιστροφή της ΑΕ Χαλανδρίου θα καλυφθεί σε live streaming από το nfstudiosportstv1 στο youtube

Ο αντίπαλος της ΑΕΧ, Έσπερος, ηττήθηκε την 1η αγωνιστική από τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου με 26-31 στην Καλλιθέα. Ο Κένταυρος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας στις 30/10 στο Βόλο.