Written by halandri_admin

Χαλανδράρα: Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή στα δύσκολα!!!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας επικρατώντας με 2-0 του Χαϊδαρίου στη 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Είναι μεγάλη νίκη & αυτή την κάνει ο αντίπαλος μας, ο ΑΟ Χαϊδαρίου που δικαίως βρίσκεται στα μπαράζ των πρωταθλητών.

Τα παιδιά μας απέδειξαν ότι έχουν ψυχή & ότι είναι μια οικογένεια & με αυτή τους τη σπουδαία νίκη μπορούν να διεκδικήσουν το στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στο 62′ ο Γιάννης Αλεξανδράκης ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα & την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Ντζαβίδας δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας. Ο σκόρερ & όλη η ομάδα κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα μας & πανηγύρισαν το γκολ μαζί με τον τιμωρημένο αρχηγό Αχιλλέα Κατσιούλη!!!

Στο 75′ ο Σπύρος Τρυφιάτης αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι κατά αντιπάλου, κι έτσι μείναμε με 10 παίκτες.

Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Γιάννης Αλεξανδράκης μετά από κεφαλιά-πάσα του Νίκου Κανελλόπουλου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας εύστοχα για να γράψει το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Στο 85′ η ομάδα μας θα μείνει με 9 παίκτες αφού ο Απόστολος Φουκούλης θα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.

Όμως οι παίκτες μας κράτησαν τη ψυχραιμία τους με αποκορύφωμα το 88′ όπου ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αυτή τη φορά εναντίον μας, σε χέρι του Βαγγέλη Μανουσάκη.. όμως ο “φύλακας-άγγελος” μας Γιάννης Μυλωνάς απέκρουσε το πέναλτι κρατώντας ανέπαφη την εστία μας.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν με τους φίλους της ομάδας που γι’ ακόμη μια φορά ήταν εκεί δίπλα τους. Τους ευχαριστούμε  θερμά. Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Συνεχίζουμε δυνατά!!! Ενωμένοι σαν γροθιά!!!

Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

ΑΕ Χαλανδρίου – Σταύρος Αμανατίδης: Γιάννης Μυλωνάς, Απόστολος Φουκούλης, Νίκος Βλάχος, Βαγγέλης Μανουσάκης, Γιώργος Ντζαβίδας, Διονύσης Πάζας, Παναγιώτης Ντούλε, Παντελής Μπράχος (72′ ΚάανΑζάλ), Αστέριος Καλιαμπάκας (72′ Νίκος Κανελλόπουλος), Σπύρος Τρυφιάτης, Γιάννης Αλεξανδράκης (90′ Νίκος Τζήμας)

Ευχαριστούμε την ομάδα του Χαϊδαρίου για τη φιλοξενία.. εμείς ανταποδώσαμε καθαρίζοντας τη κερκίδα των φιλοξενουμένων.. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους έμειναν & βοήθησαν