Written by halandri_admin

Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο στο σημερινό παιχνίδι (14η αγωνιστική) αυτός θα ήταν “Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”

Αν & η ομάδα μας είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, με ατομικά λάθη, δεχθήκαμε 2 τέρματα (είχαμε να δεχθούμε γκολ από την 9η αγωνιστική)

Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν στο 8′ με τον Άγγελο Σιάννη να ισοφαρίζει στο 60′ μετά από ασίστ του Αχιλλέα Κατσιούλη. Στη συνέχεια ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού & ενώ θα μπορούσε να σημειωθεί κι άλλο τέρμα, ο διαιτητής διέκοψε αρκετά λεπτά τον αγώνα για να ανάψουν οι προβολείς του γηπέδου (!!!) χωρίς όμως να κρατήσει τις αναμενόμενες καθυστερήσεις

Δε θα σταθούμε όμως στα διαιτητικά αλλά & τα ατομικά λάθη. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχισουμε δυνατά!!!Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο & στήριξε την ομάδα & τα παιδιά μας!!!

ΑΕ Χαλανδρίου-Νίκος Τζώτζιος: Στράτος Δασκαλάκης, Δημήτρης Κορωναίος, Γιάννης Τζέμαρης, Γιώργος Νταβίδας, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Βασίλης Γκουτζιούπας (85′ Χάρης Χαραλάμπους), Λορέντζο Πρίφτι (56′ Άγγελος Σιάννης), Παντελής Μπράχος, Γιώργος Κοντοές (68′ Πέτρος Λαζόπουλος), Αχιλλέας Κατσιούλης, Νίκος Κανελλόπουλος

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Άγιο Ιερόθεο