Written by halandri_admin

ΑΕ Χαλανδρίου ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δείπνο με χαμόγελα & όνειρα για τους αήττητους «πράσινους»

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση στο Χαλάνδρι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου δείπνησαν όλοι μαζί σε υπέροχο κλίμα, ένα δείπνο-προσφορά του υποστηρικτή των δράσεων του τμήματος Χειροσφαίρισης του συλλόγου και παλιού μας αθλητή, Γιάννη Ζιάβρα, που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας!

Ο πρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου, Αλέξης Θανασάς, ο κόουτς Γιώργος Δραγάζης, ο υπεύθυνος του τμήματος Χάντμπολ, Γιώργος Μαντζουράτος και ο κ. Ζιάβρας, υποδέχτηκαν τους παίκτες κι άλλα μέλη του συλλόγου στη γνωστή ταβέρνα της πόλης μας, «Ο Ιορδάνης».

Αντάλλαξαν απόψεις, μίλησαν για το παρόν και το μέλλον του χαντμπολικού τμήματος, τα όνειρα επέκτασης, ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης του στις μικρότερες ηλικίες, ενώ συζήτησαν επίσης για την τωρινή ομάδα αλλά και για τις επιτυχίες που «τρέχει» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου είναι αήττητη και πρωτοπόρος του ομίλου με 3/3 νίκες!

«Συγχαρητήρια για τις νίκες σας. Σας εύχομαι υγεία και επιτυχίες και θα είμαστε κοντά σας», είπε ο Γιάννης Ζιάβρας στους «πράσινους», οι οποίοι για μία ακόμα φορά έδειξαν την ομόνοια που τους διακατέχει, τη φιλία και το ευχάριστο κλίμα που αναπτύχθηκε στις τάξεις του χαντμπολικού μας τμήματος, παρά τους ελάχιστους μήνες ζωής.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το δείπνο της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου