Written by halandri_admin

ΑΕ Χαλανδρίου-ΑΣ Σουρμένων 2-0

Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Χαλανδρίου που επικράτησε με 2-0 της ομάδας των Σουρμένων, βλέποντας τις ενέργειες της Διοίκησης να αποδίδουν άμεσα καρπούς.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα του Σταύρου Τζαναβάρα ευτύχησε να ανοίξει γρήγορα το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Αχχιλέα Κατσιούλη μετά από ασίστ του Πέτρου Σινομάτι που πήρε την μπάλα από πολύ ωραία ενέργεια του Λορέντζο Πρίφτι.

Στη συνέχεια η ομάδα μας κυριάρχησε στο γήπεδο & είχε πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο τα Σούρμενα είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δύσκολα πατούσαν περιοχή χάρη στο εξαιρετικό στήσιμο της ομάδας του προπονητή μας & την υποδειγματική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το 2-0 ήρθε να κλείσει με έναν ωραίο επίλογο τη μεστή εμφάνιση της ΑΕ Χαλανδρίου, στο 90’ μετά από μεγάλη κούρσα του Γιάννη Τζέμαρη από πάσα του Αχιλλέα Κατσιούλη.

Διακριθέντες ήταν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την ΑΕ Χαλανδρίου μηδενός εξαιρουμένου.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς το Χαλάνδρι έχει στην έδρα του & τη Διάνα & τη Νέα Ιωνία που όπως φαίνεται θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο & στήριξε την ομάδα & τα παιδιά μας!!!

ΑΕ Χαλανδρίου-Σταύρος Τζαναβάρας: Γιάννης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Κορωναίος (83′ Γιώργος Κοντοές), Κωνσταντίνος Τζιάτζιος, Κώστας Μιχελής, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Βασίλης Τζέλη, Λορέντζο Πρίφτι (68′ Γιάννης Τζέμαρης), Παντελής Μπράχος, Πέτρος Σινομάτι, Αχιλλέας Κατσιούλης, Βασίλης Γκουτζιούπας (73′ Γιώργος Ντζαβίδας)

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Αθηναϊκό