Written by halandri_admin

Ο Γιώργος Χελιώτης θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου συνεχίζει να κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό πεδίο φθάνοντας σε συμφωνία με τον εξαίρετο Γιώργο Χελιώτη από τον Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας με εμπειρία 15 χρόνων στην Handball Premier!

O 33χρονος Γιώργος Χελιώτης (γεν. 16/1/1990) που αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, ξεκίνησε το Χάντμπολ σε ηλικία 13 ετών στην Νέα Ιωνία με προπονητή τον Μπάμπη Προδρομίδη.

Η πορεία του ήταν πάντα ανοδική & είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων & νέων.

Η αγωνιστική του πορεία: Ιωνικός ΝΦ Α1, Κορωπί Α1, Βριλήσσια Α1, Πανελλήνιος Α1, Δικέας Α2 (άνοδος στην Α1), ΙΕΚ Ξυνή Δικέας Α1, Πανελλήνιος HP, Καματερό HP & Ιωνικός ΝΦ Α2 (άνοδος στην Α1), Άρης Νίκαιας HP & Ιωνικός ΝΦ HP

Ο Γιώργος προχώρησε στην εξής δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην ομάδα του Χαλανδρίου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλη αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την διοίκηση του Ιωνικού για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια”

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!! Σου ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά με υγεία & πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου!!!