Written by halandri_admin

Γιώργος Ντζαβίδας: “Άθλος η κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων”

Στη παρακάτω δήλωση προχώρησε ο Κεντρικός Αμυντικός της ομάδας μας Γιώργος Ντζαβίδας μιλώντας για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος με την ΑΕ Χαλανδρίου & όχι μόνο…

“Το να κατακτάς ένα πρωτάθλημα είναι από μόνο του ένα μεγάλο κατόρθωμα, με πολλά όμορφα συναισθήματα. Το να κατακτάς όμως δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, και ειδικά στο τοπικό πρώταθλημα που συνήθως κάθε χρόνο έχουμε διαφορετικούς πρωταθλητές, μπορεί να θεωρηθεί και άθλος, του οποίου τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Ήμουν ένας από τους τυχερούς που μείνανε φέτος στην ομάδα και μαζί με τα παιδιά που επίσης μείνανε, τα παιδιά που ήρθαν, τους προπονητές μας, την διοίκηση αλλά και όλο τον κόσμο του Χαλανδρίου που μας στήριξε στην διαδρομή μέχρι τον τίτλο, ζήσαμε κάτι ανεπανάληπτο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου για αυτά τα απίστευτα συναισθήματα, και για τις αναμνήσεις που καταφέραμε να δημιουργήσουμε και θα μείνουν για πολλά χρόνια στο μυαλό όλων μας. Φέτος γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Α.Ε. Χαλανδρίου και ελπίζουμε να μπορέσουμε να προσθέσουμε σε αυτές τις σελίδες και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που τόσα χρόνια με στηρίζουν, πιστεύουν σε μένα και είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση κι αν πάρω. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας στα μπαράζ των πρωταθλητών, περιμένουμε όλο τον κόσμο του Χαλανδρίου, και όχι μόνο, να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να απολαύσουν αυτά τα μοναδικά παιχνίδια”