Written by halandri_admin

Τάσος Κιλιμτζίδης : « Μεγάλη νίκη για το Χαλάνδρι »

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τους «πράσινους», όπως ανέφερε ο Τάσος Κιλιμτζίδης, το «τρίποντο» απέναντι στα Σούρμενα

Αναμφίβολα οι ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και άξιζαν να βρίσκονται πιο ψηλά. Το απέδειξαν και στη νίκη του Σαββάτου απέναντι στα Σούρμενα η οποία και ήρθε απολύτως δίκαια με 2-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας, Τάσο Κιλιμτζίδη που δείχνει φιλόδοξος και αρκετά ταλαντούχος, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μόλις 32 ετών.

Συγκεκριμένα για το τελευταίο ματς ανέφερε τα εξής: «Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι η αξία του αντιπάλου μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας. Παίζαμε με μία από τις 3-4 καλύτερες ομάδες του ομίλου μας μ’ ένα πολύ καλό προπονητή και φίλο μου. Οι παίκτες μου κάνανε την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, υπερέβαλλαν εαυτούς και συνοδεύτηκε με καλό ποδόσφαιρο η νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε ακόμα 8 παιχνίδια που θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και να ηρεμήσουμε λίγο και εμείς γιατί έχουμε πιεστεί πολύ, πάρα πολύ. Η νίκη μας είναι 100% από την προσπάθεια των παικτών μας». Όσο για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω ότι κρίθηκε καθαρά στο ότι ήμασταν καλύτεροι. Δηλαδή παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και σε κανέναν άλλο παράγοντα!».

Αν ευελπιστεί ότι μπορεί να ξεκινήσει ένα σερί νικών για την ομάδα του, ο Κιλιμτζίδης υπογράμμισε: «Στον πρώτο γύρο που είχαμε φέρει ισοπαλία στα Σούρμενα, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και μετά φέραμε ένα καλό σερί 7-8 αήττητων αγώνων. Ελπίζω τώρα να κάνουμε πάλι το ίδιο και να έχουμε ένα πολύ καλό σερί που θα μας δώσει την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να ησυχάσουμε!»

Τέλος, για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: «Νομίζω ότι πάντα παίρνεις αυτό που δίνεις εφόσον ήμασταν εκεί πάει να πει ότι το αξίζαμε. Τώρα αν πάμε καλύτερα και πάλι θα το αξίζουμε γιατί προσπαθούμε. Πρέπει να ήμαστε δίκαιοι προς όλους και σε όλες τις ομάδες».

Πηγή :Κωνσταντίνος Ράπτης