Written by halandri_admin

Η ΑΕ Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,  το Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ .

Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος 21 συνολικά ακαδημίες , ανάμεσα τους και η δική μας .

Συμμετείχαν συνολικά 62 παιδιά της ακαδημίας μας ηλικίας από  5 έως 12 ετών και φυσικά οι γονείς τους που παρακολούθησαν και χειροκρότησαν από τις κερκίδες τους μικρούς μας αθλητές .

Τα παιδιά πήραν μέρος σε παιχνίδια ομαδικότητας, ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίς σκορ και βαθμολογία, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, ολυμπιακά αθλήματα καθώς και σε μία μοναδική βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές.

Παράλληλα γνώρισαν από κοντά πολύ σημαντικούς πρώην και νυν αθλητές που έχουν διακριθεί μεταξύ άλλων για το ήθος τους και αποτελούν πρεσβευτές του προγράμματος.

Τα παιδιά μέσα από αυτή την εμπειρία γνώρισαν τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθε , την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασμό.

Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών παρακολούθησαν από  εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος διαδραστικά σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής αλλά και υγιεινής μαγειρικής από τον γνωστό σεφ Άρη Τσανακλίδη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια και φυσικά τους προπονητές μας : κ. Σταύρο Αμανατίδη , κ. Γιώργο Βαρδάλα , κ. Στέφανο Τελλίδη και κ. Γιώργο Γεμελιάρη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Φεστιβάλ.

“Σήμερα αθλητές , αύριο καλύτεροι άνθρωποι”