Written by halandri_admin

Αλέξης Μπουραζάς : “Αδικούμε τους εαυτούς μας στο Χαλάνδρι”

Σίγουρα υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που εκτός από το θέαμα κάνουν και την “βρώμικη” δουλειά μέσα στο γήπεδο και είναι τόσο χρήσιμοι αλλά και παράλληλα αόρατοι στο γήπεδο.

Ένας εξ αυτών αγωνίζεται στην ΑΕ Χαλανδρίου και λέγεται Αλέξης Μπουραζάς.

Ο ικανότατος βραχύσωμος μέσος έχει αναλάβει το δύσκολο ρόλο να αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων και μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Ο Αλέξης Μπουραζάς έδωσε μια συνέντευξη στον Κυριάκο Παντζαρίδη , εκφράζοντας τη δική του άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας.

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;

”Η πορεία μας δυστυχώς ενώ ξεκίνησε αρκετά καλά μπορώ να πω η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Eνώ παίζαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ενώ ήμασταν πολλές φορές καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα μέσα στο γήπεδο δεν καταφέρναμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς η έστω να αποσπάσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Δυνατό παράδειγμα ήταν το ματς εντός έδρας με το Παλαιό Φάληρο όπου χάσαμε 0-2 στο οποίο ο κύριος Κυριακουλέας στις δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά πως το αποτελεσμα αδικεί το Χαλάνδρι και πως ήταν και εκείνοι πολύ τυχεροί. Κοινώς αδικούμε παρά πολύ τους εαυτούς μας με βάση την εικόνα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο γιατί με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Που μπορεί να φτάσει φέτος το Χαλάνδρι;

Το που μπορεί φέτος να φτάσει το Χαλάνδρι: Αυτό είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί. Θεωρώ πως πρέπει εάν επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση πάλι να προσπαθήσουμε να δείξουμε μια σταθερότητα στην απόδοση μας γιατί τα σκαμπανεβάσματα μας δείχνουν ότι είμαστε μια απρόβλεπτη ομάδα. Εάν πιάσουμε υψηλή απόδοση ,είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και όλη την εβδομάδα της προπόνησης αλλά και την ώρα του αγώνα πιστεύω πως η πορεία μας θα είναι ανοδική και σταθερή.

Τι διαφορές έχουν σαν ομάδες η Διάνα και το Χαλάνδρι;

Είναι δυο διαφορετικές ομάδες με διαφορετικές νοοτροπίες. Η Διάνα είναι μια ομάδα στην οποία βρισκόμουνα 3 χρόνια και κάθε χρόνο θέτει τον εαυτό της σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο στόχος της είναι να τερματίζει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έχει παίχτες υψηλής κλάσης όπως είναι ο Νίκος Κετσετζόγλου και ο Νίκος Γιαννουλάκης όπου η ποδοσφαιρική τους αξία είναι ανεκτίμητη. Κατά την γνώμη μου η Διάνα έχει προπονητικά αν όχι τον καλύτερο προπονητή έναν από τους 2-3 που ξεχωρίζουν στην κατηγορία και είναι οι καταλληλότεροι για ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Προφανώς και αναφέρομαι στον κύριο Τσαμόπουλο με τον οποίο αν και δεν συνεργαζόμαστε φέτος άμεσα, συνεργαζόμαστε έμμεσα. Από την άλλη πλευρά του, το Χαλάνδρι έχει έναν νέο ηλικιακά προπονητή. Αναφέρομαι στον κύριο Κουτρουμάνο ο οποίος αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχει πολλή όρεξη για δουλειά και ασχολείται με το επάγγελμα του ενώ παράλληλα εξελίσσεται συνεχώς και θεωρώ πως θα έχει πολύ μέλλον στην προπονητική του καριέρα. Το Χαλάνδρι έχει επίσης κατά την άποψη μου παίχτες οι οποίοι είναι βαρόμετρα όχι μόνο για το Χαλάνδρι αλλά για οποιαδήποτε ομάδα στην Α κατηγορία όπως είναι ο Κατσιούλης, ο Γαλανοπούλος, ο Ντζαβίδας και ο Μητσόπουλος. Η νοοτροπία του Χαλανδρίου είναι να αναδεικνύει παιδιά από την ακαδημία του και να μπορούν να παίζουν τα δικά τους παιδιά αύριο μεθαύριο στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι οι παίκτες αυτοί να κάνουν και κάποια βήματα παραπάνω . Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει παρά πολύ γιατί θεωρώ πως το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα δικά μας παιδιά”.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

Βρίσκομαι πλέον σε μια ηλικία στην οποία κοιτάω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο. Στόχος προσωπικός δικός μου είναι να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό είναι που με χαροποιεί περισσότερο, να καταφέρνει το Χαλάνδρι να φεύγει τις περισσότερες φορές νικητής και αν συνδυάζω ένα θετικό αποτέλεσμα και με μια καλή δίκη μου εμφάνιση ακόμα καλύτερο για να δικαιώνω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται για παράγοντες που με κάνουν να νιώθω μέρα με την μέρα ολοένα περισσότερο σημαντικός για την ομάδα του Χαλανδρίου και αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Πηγή : Soccerlive.gr by Κυριάκος Παντζαρίδης