Written by halandri_admin

Επίσκεψη της επιστημονικής ομάδος ΟΠΑΠ στην ΑΕ Χαλανδρίου στις 30/11

Η ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στο δίκτυο του ΟΠΑΠ σχετικά με τις αθλητικές ακαδημίες όλης της χώρας και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διατροφολόγοι θα έρθουν την Παρασκευή 30/11 στο γήπεδο μας ώρα 4:30 μμ να ενημερώσουν  τα παιδιά σχετικά με το ποια φαγητά είναι καλά και ποια επιβλαβή για την υγεία τους .

Στόχος είναι να κατανοήσουν βιωματικά την έννοια , το όφελος και τη σημασία που έχουν αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, ο υγιής ανταγωνισμός, ο σεβασμός και η αποδοχή στην καθημερινή κοινωνική ζωή τους και την λειτουργία της ομάδας τους.

Όλα αυτά θα επιτευχθούν μέσα από πολλά παιχνίδια που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους αλλά και με παίκτες άλλων ηλικιών και να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις!!!

Καλούμε λοιπόν του μικρούς μας αθλητές (  junior , projunior  ) να προσέλθουν στο γήπεδο, κανονικά στην προπόνηση τους, στις 4:30 μμ.

Όσοι γονείς δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους και να φωτογραφηθούν, παρακαλούμε  να ενημερώσουν τη γραμματεία.