Written by halandri_admin

Ανακοίνωση της Ακαδημίας ΑΕ Χαλανδρίου

H AE Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις της Ακαδημίας για την σεζόν 2022-2023 θα ξεκινήσουν:

• Στις 24/8/2022 ημέρα Τετάρτη τα Τμήματα Κ 16 & Κ 18

• Στις 5/9/2022 ημέρα Δευτέρα όλα τα υπόλοιπα Τμήματα.

Στην Τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας παραμένει για 9η συνεχή χρονιά ο κος Σταύρος Αμανατίδης, ο οποίος ανέλαβε φέτος προπονητής & της ανδρικής ομάδας.

Προπονητές της Ακαδημίας για τη φετινή σεζόν θα είναι οι:

• Bαρδάλας Γεώργιος

• Καλιαμπάκας Αστέριος

• Σάββας Αντώνιος

• Σταύρου Αλέξανδρος

• Τελλίδης Στέφανος

• Φουκούλης Απόστολος

• Χρυσάφης Ιωάννης

• Γκαδόλος Παναγιώτης (Προπονητής Τερματοφυλάκων)

ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Δεδομένου ότι βασικός πόρος της Ακαδημίας είναι οι συνδρομές των Αθλητών μας, η έγκαιρη εξόφλησή τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή οργάνωση και την ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας, με τελικό στόχο καλύτερες παροχές στα παιδιά μας.

Ως εκ τούτου προϋπόθεση για την εγγραφή και ανανέωση εγγραφής των Αθλητών της Ακαδημίας είναι η τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής δυο διαδοχικών μηναίων συνδρομών, θα συνεπάγεται μη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Διευκρινίζουμε ότι η καταβολή συνδρομής για 10 μήνες είναι υποχρεωτική για όλους τους Αθλητές της Ακαδημίας.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Όλοι οι Αθλητές της Ακαδημίας, προκειμένου να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, θα πρέπει να έχουν ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ σφραγισμένη ΜΟΝΟ από Καρδιολόγο Ιατρό.

H Ακαδημία μας συνεργάζεται και φέτος με το “Paron Club”, ιατρικό κλιμάκιο του οποίου θα προβεί σε Καρδιολογικό Έλεγχο & Αιματολογικές Εξετάσεις των Αθλητών μας στο Ιατρείο του γηπέδου “Ν.Πέρκιζας” για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Για πληροφορίες (κόστος & ορισμό ραντεβού παράκληση να επικοινωνήσετε εγκαίρως με την Γραμματεία)

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ

Η Ακαδημία μας μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε την αντικατάσταση του Αθλητικού Ρουχισμού των όλων Αθλητών της, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στην εμφάνιση τους. Η χρήση του νέου ρουχισμού αποτελεί προϋπόθεση για συμμετοχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας.

Το πακέτο ρουχισμού (box) για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας περιλαμβάνει :

• 1 Σετ Φόρμας (Επάνω & Κάτω)

• 2 Φανέλες Προπόνησης

• 2 Σορτς Προπόνησης

• 1 ζευγάρι Κάλτσες Προπόνησης

• 1 Τσάντα πλάτης (με θήκη παπουτσιών)

Η Γραμματεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτή για εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά από 17:00 έως 21:00

στο τηλέφωνο 210-6822444 & 6939363776

Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και επιστροφή με υγεία και αθλητική διάθεση στις προπονήσεις.

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου