Written by halandri_admin

Νίκος Βλάχος: “Είμαστε προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”

Έργο συνολικό & σε καμία περίπτωση του ενός ή λίγων αριθμητικά αποτελεί η φετινή εξαιρετική παρουσία των “πρασίνων” στο Πρωτάθλημα της Α’ EΠΣΑ

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕ Χαλανδρίου, Νίκος Βλάχος, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της αμυντικής γραμμής της ομάδας & μας μίλησε για τη φετινή χρονιά του στο πρωτάθλημα & για τους αγώνες κατάταξης του ακολουθούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ συνδυάστηκε με τίτλο και την είσοδο μας στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική . Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Σταύρο Αμανατίδη και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου . Ο σωστός προγραμματισμός καθώς και οι επιλογές που έγιναν από μέρος τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο μεταξύ νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών . Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους συμπαίκτες μου όπου μέσα από το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια επιτεύχθηκαν οι στόχοι που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς . Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου η οποία με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια . Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει μια ωραία σειρά αγώνων στα μπαράζ . Είμαστε προετοιμασμένοι και σωματικά και ψυχολογικά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”