Written by halandri_admin

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Με τον “Γ.Σ. Παπασιδέρης” Κορωπίου για το δεύτερο βήμα προς την Α2

Η ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον «Γ.Σ. Παπασιδέρης» Κορωπίου το Σάββατο 4/3 (18:00) με στόχο να κάνει το 2/2 και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία του Χάντμπολ!

Το Χαλάνδρι ξεκίνησε με νίκη τη Β’ φάση του πρωταθλήματος στα παιχνίδια μπαράζ, επικρατώντας του Ηλυσιακού με 29-22, αλλά και το Κορωπί μπήκε με το δεξί στο τουρνουά-ανόδου, καθώς κέρδισε το παιχνίδι με τον Ιδομενέα Χανίων στην έδρα της ομάδας της Ανατολικής Αττικής.

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων τώρα, θα δώσει σε μία από τις δύο ομάδες το προβάδισμα καθώς ο νικητής θα μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ενώ τυχόν ισόπαλο αποτέλεσμα θα τις κρατήσει αμφότερες στην 1η θέση.

Θυμίζουμε πως, το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 κατηγορία κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου ανεξαρτήτου θέσης, με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων συλλόγων στη διαδικασία.

Η ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ θα δώσει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι και θα ακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις στα γήπεδα των αντιπάλων του (πρώτα στα Χανιά την Κυριακή 12/3, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Ιδομενέα την Κυριακή (5/3), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη για να μη μείνουν περισσότερο πίσω στην κούρσα της ανόδου.

 

Άρθρο: Δημήτρης Μιναρετζής