Written by halandri_admin

Κόουτς Δραγάζης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη στήριξη»

Κόουτς Δραγάζης για το μεγάλο «διπλό» της ΑΕΧ στον Βόλο: «Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη στήριξη»

Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΧ «δραπέτευσε» από τον ηλιόλουστο και φιλόξενο Βόλο με το διπλό (20-19) επί του δίχως ήττα ως την Κυριακή (30/10), Κενταύρου, κρατώντας έτσι το αήττητο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με παθητικό μόλις 19 γκολ κατά μέσο όρο!

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Α.Ε.Χαλανδρίου έδειξε ομαδικότητα, αυταπάρνηση, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και σύμπνοια, κερδίζοντας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «δρόμο» για την επίτευξη του στόχου της, που είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων του ομίλου της κι οι οποίες οδηγούν στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν μπορούσαν παρά να εκτιμηθούν από τον προπονητή μας, Γιώργο Δραγάζη, ο οποίος δήλωσε για το ταξίδι και τη μεγάλη νίκη στον Βόλο:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μου για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν στον Βόλο!

Η άμυνα και οι τερματοφύλακες μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και μας οδήγησαν στη νέα αυτή επιτυχία. Καταφέραμε και περιορίσαμε στα 19 γκολ, μία ομάδα σαν τον Κένταυρο πού βάζει 35 γκολ κατά μέσο όρο.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μας, εξασφαλίζοντας διανυκτέρευση στο ταξίδι μας στον Βόλο ώστε να διευκολυνθεί η προσπάθεια των παικτών μας, με αρχηγό της αποστολής τον πρόεδρο μας, Αλέξη Θανασά, την οικογένεια του και το μισό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου” .