Written by halandri_admin

Τρομερό διπλό της αήττητης ΑΕ Χαλανδρίου επί του Κενταύρου στο Βόλο!

Η ΑΕ Χαλανδρίου πήρε τεράστιο διπλό με 20-19 επί του Κενταύρου στο Βόλο, πετυχαίνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Η ομάδα του Γιώργου Δραγάζη πέτυχε μεγάλη ανατροπή από το 12-15 με το οποίο προηγήθηκε ο γηπεδούχος κι αήττητος ως σήμερα (30/10) Κένταυρος κι έτσι ανέβηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Πρώτος σκόρερ της ΑΕΧ ήταν και πάλι ο Στεφανίτσης με 7 τέρματα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Τάσος Τσακνής και Γιώργος Παμποράκης με τον τελευταίο να κρατάει ανέπαφη την εστία του από το 12-15, ως το υπέρ μας 18-15, γυρνώντας το παιχνίδι. Ο Τσακνής «καθάρισε» τις επόμενες δύο επιθέσεις των αντιπάλων μας (αιφνιδιασμό και πέναλτι) και με καθορστικά γκολ των Κετιμέ και Στεφανίτση, ήρθε το σπουδαίο διπλό με 20-19!

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕ Χαλανδρίου αιφνιδίασε τη γηπεδούχο ομάδα και προηγήθηκε με 5-2 και με 8-4 χάρη σε τέρματα των Μουλάκη, Στεφανίτση και Θεοφυλάτου (τα επτά από τα οκτώ), αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή λόγω των τριών δίλεπτων που χρεώθηκε το Χαλάνδρι κι έφεραν στα ίσια το παιχνίδι με 9-9 στο 30λεπτο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το μομέντουμ υπέρ του, ο Κένταυρος ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο 30λεπτο και πήρε διαφορά τριών γκολ (12-9, 13-10 και 15-12), δείχνοντας να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, η ΑΕΧ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά παρόλα αυτά μείωσε σε 15-14, κερδίζοντας αυτοπεποίθηση στο κρίσιμο σημείο.

Το σερί συνεχίστηκε με γκολ του Κετιμέ (4 στο δεύτερο μέρος), του Στεφανίτση και του Εξάρχου και η ΑΕΧ έκανε ένα εκπληκτικό 6-0 σοκάροντας τους γηπεδούχους.

Ο Κένταυρος μείωσε σε 18-19, αλλά ο Τσακνής που επανήλθε στα γκολπόστ, εξουδετέρωσε δύο επιθέσεις και ο Κετιμές έβαλε το καθοριστικό γκολ (20-18) για να κλειδώσει την τεράστια νίκη του Χαλανδρίου που μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Λαμία με τους Αμφικτύωνες

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κένταυρος: Αντωνιάδης 1, Μακρής 4, Χαλκιάς, Λαζάρου 8, Καλαπόδας, Λαζαρίδης, Χιώτης 1, Καρανάσιος, Ελευθεριάδης, Πάσχος 4,Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μηλιόρδος, Κουπάς

ΑΕΧ: Τσακνής, Μαρκάτος, Μουλάκης 2, Λόλας, Θεοφυλάτος 3, Στεφανίτσης 7, Ακτενίζογλου 1, Μπαρμπαρούσης, Κετιμές 5, Εξάρχου 1, Ζαχαρόπουλος 1, Παμποράκης, Δραγάζης