Written by halandri_admin

Σταύρος Αμανατίδης : “Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Στην… καρδιά της προετοιμασίας της βρίσκεται η ΑΕ Χαλανδρίου, σε μία μεταβατική περίοδο για την ομάδα και ενόψει της συμμετοχής της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει αναλάβει ο Σταύρος Αμανατίδης, ο οποίος πήρε το «βάπτισμα πυρός» και δουλεύει για να συνθέσει ένα επιτυχημένο αγωνιστικό κράμα που θα αποτελείται από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές των πράσινων και τα… νιάτα που παίρνουν φέτος τη δική τους ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα σημειώνει στο Soccerlive, έχοντας εικόνα πλέον και από τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του. «Το πιο δύσκολο απ’ όλα, είναι να συνδεθεί η εμπειρία των παλιών με το ταλέντο των πολλών νεαρών παιδιών που έχουμε ανεβάσει από την ακαδημία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και στην προετοιμασία, να πετύχουμε το κράμα που θέλουμε» σχολιάζει ο 37χρονος τεχνικός και συνεχίζει: «Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο, να καταφέρουμε να καθιερώσουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι και προσωπικός στόχος, αλλά και της ομάδας».

Ο Σταύρος Αμανατίδης δεν παραλείπει, επίσης, να εκφράσει την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας και τις συνθήκες εργασίας του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται και από την παρουσία όλων των παιδιών, νέων και παλιών. Η ομάδα έχει καταπληκτική οργάνωση, έχω ότι χρειάζομαι»

 

Πηγή: Δημήτρης Θεοδώρου – Soccerlive.gr (23/08/2022)