Written by halandri_admin

Φίλοι Βαζέχα – ΑΕ Χαλανδρίου 22 Απριλίου 2019

Η ΑΕ Χαλανδρίου σε συνεργασία με τους φίλους Βαζέχα και τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, διοργάνωσε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση των πυροπλήκτων από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας .

Γέυση από Euro 2004 πήραν εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Γιόζεφ Βάντσικ, Νίκος Λυμπερόπουλος, Στέφανος Κοτσώνης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στράτος Αποστολάκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελός Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης , καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαλανδρίου όπως ο Δημήτρης Κασίμης , Γιώργος Ζώταλης, Δημήτρης Ρούσσος, Τάσος Παστός , Κώστας Γιαλαμαδάκης, Νίκος Γιαλεσάκης, Δημήτρης Λειβαρτζινός και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου Αλέξανδρος Θανασάς. Στον αγώνα συμμετείχαν και ενεργοί ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.

Να ευχαριστήσουμε Θερμά όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και φυσικά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.