Written by halandri_admin

ΑΟ Ανθούπολη – ΑΕ Χαλανδρίου 2-5

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με εναλλαγές στο σκορ & φοβερό ρυθμό παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας.

Η ομάδα της Ανθούπολης προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8′ & ο Γιάννης Αλεξανδράκης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-1 στο 15′.

Στο 24′ ο Βασίλης Γκουζιούπας έκανε το 1-2 με σουτ από το ύψος της περιοχής, με τους γηπεδούχους να ανταποδίδουν στο 28′.

Στο 40′ σε ανατροπή του Σπύρου Τρυφιάτη, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αχιλλέας Κατσιούλης, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της σημείωσε άλλα δύο τέρματα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Τα τέρματα σημείωσαν ο Αχιλλέας Κατσιούλης στο 59′ & ο Αστέριος Καλιαμπάκας στο 73′.

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!! Χαλάνδρι στα εύκολα… Χαλανδράρα στα δύσκολα!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο & στήριξαν την ομάδα & τα παιδιά μας!!!

Επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό & επιστρέφουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

ΑΕ Χαλανδρίου – Σταύρος Αμανατίδης: Γιάννης Μυλωνάς, Απόστολος Φουκούλης, Νίκος Βλάχος, Βαγγέλης Μανουσάκης, Κααν Αζάλ (46′ Γιώργος Ντζαβίδας), Παναγιώτης Ντούλε, Σπύρος Τρυφιάτης (68′ Παντελής Μπράχος), Βασίλης Γκουζιούπας (72′ Στράτος Τσιρβούλης), Αστέριος Καλιαμπάκας (72′ Δημήτρης Κορωναίος), Αχιλλέας Κατσιούλης (79′ Παναγιώτης Κεχρής), Γιάννης Αλεξανδράκης