Written by halandri_admin

Σταύρος Αμανατίδης: “Η παρουσία του Παναγιώτη Γκαδόλου ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μας”

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Χαλάνδρι, που επικράτησε με 2-0 επί των Αγίων Αναργύρων, και παρέμεινε αήττητο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, σε μια πολύ όμορφη στιγμή, η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων τίμησε τον προπονητή του Χαλανδρίου Σταύρο Αμανατίδη για την προσφορά του στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Σταύρος Αμανατίδης προχώρησε στην εξής δήλωση στον κ. Θανάση Ζαχάκη:

“Αρχικά ευχαριστώ πολύ την διοίκηση των Αγίων Αναργύρων και τους Βασίλη Δακτυλίδη, Νίκο Δακτυλίδη, Μιχάλη Λαγό για την τιμή που μου έκαναν ..

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, ήταν ίσως η χειρότερη μέχρι τώρα, αλλά η αυτοσυγκέντρωση, η δύναμη και η ψυχολογία μας, βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, και χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία στο γήπεδο του Παναγιώτη Γκαδόλου μετά από πολύ καιρό, και ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μας να μπορέσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας…

Η πορεία της ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη για μένα, αφού περίμενα ότι θα είμαστε δυνατοί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές μέχρι το τέλος”

Πηγή: stoplekto.gr