Written by halandri_admin

Διπλό μέσα στο Βύρωνα η ΑΕ Χαλανδρίου με 0-2 τη Δόξα

Με μια ομάδα δεμένη , καλοστημένη , με ψυχραιμία , πείσμα και θέληση , με σωστές ενέργειες σε επίθεση και άμυνα , σε μια δύσκολη αδιαμφισβήτητα έδρα , με οπαδούς να προκαλούν ανεληπώς τους παίκτες , τα παιδιά μας έδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και με την αξία τους πήραν το διπλό μέσα στο Βύρωνα.

Αρκετές ήταν οι χαμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν ν’ ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ν’ απειλήσουν την εστία του Δημήτρη Διαμαντάρα , ούτε όταν η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες , μετά την άδικη αποβολή του Γιώργου Καγιώργη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84′.

Τα γκολ σημείωσαν ο Αρκάδιος Βαζέχα στο 10′ μετά από εκτέλεση φαουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στην επαναφορά ο Αρκαδίος σούταρε ξανά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Αχιλλέας Κατσιούλης στο 51′ με πλασέ, μετά από κλέψιμο και κάθετη στο κενό χώρο, του Γιώργου Καγιώργη.

Έτσι η ομάδα μας παραμένει στη τρίτη θέση της βαθολογίας και συνεχίζει δυναμικά να παλεύει για τον στόχο της : την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ

Συγχαρητήρια σε όλους !!!

ΑΕ Χαλανδρίου – Γιώργος Αθανασιάδης

Διαμαντάρας Δημήτρης , Μπέης Κώστας (46′ Καγιώργης Γιώργος) , Λάμπρου Κώστας , Γαλανόπουλος Γιώργος , Δημόπουλος Νίκος , Παπαμανώλης Μάρκος ( Καλογήρου Μανώλης) , Λουκάς Νίκος , Τάσσης Γιάννης (84′ Μεϊμέτης Άγγελος) , Κανέλλος Στέφανος (65′ Πατσιαβούρας Δημήτρης) , Κατσιούλης Αχιλλέας , Βαζέχα Αρκαδίος

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την Ιεράπολη στο γήπεδο Αιγάλεω (ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ)

Ευχαριστούμε Θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα & τα παιδιά μας