Written by halandri_admin

Άρης Καλαμακίου – ΑΕ Χαλανδρίου 3-2

Τα γκολ των Γιώργου Καγιώργη 27′ & Γιώργου Γαλανόπουλου (πέναλτι 60′) δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη. Η κακή μας εμφάνιση & τα πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, μας στέρησαν 3 πολύτιμους βαθμούς.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Μια πόλη – Μια ομάδα – Μια οικογένειά
Χαλάνδρι στα εύκολα … Χαλανδράρα στα δύσκολα !!!

Αναλυτικά το παιχνίδι

Στο 10’ ο Γιούσεφ με προβολή έκοψε το σουτ του Κατσιούλη σε κόρνερ. Στο κόρνερ η άμυνα του Άρη αντέδρασε γρήγορα έκοψε την μπάλα βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραίο συνδυασμό του Κουρή με τον Τζάη ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 27΄το Χαλάνδρι ισοφάρισε με προβολή του Καγιώργη μετά από παράλληλη μπαλιά του Πατσιαβούρα μέσα στην περιοχή. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Άρης αιφνιδίασε για δεύτερη φορά τους φιλοξενούμενους και με τον Βούζα να εκτελεί εξαιρετικά φάουλ σημείωσε το 2-1.

Στο 53’ ο Λάμπρου δοκίμασε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 60’ ο Κατσιούλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λιάτο με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γαλανόπουλος ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 66’ ο Κατσιούλης με το κεφάλι άλλαξε την πορεία της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ στου Βαζέχα στέλνοντάς την άουτ. Στο 74’ ο Πελεκάσης μετά από βαθιά μπαλιά πρόλαβε την έξοδο του Διαμαντάρα και με το κεφά λι έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 3-2.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Γιούσεφ, Φιλόπουλος, Πετρίδης (81’ Σφυρίδης), Λιάτος, Τσερεμέγκλης, Κιουρανάκης (64’ Πελεκάσης), Βασιλειάδης, Τζάης (46’Δημάκης), Βούζας (86’ Γονίδης) , Κουρής.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Γιώργος Αθανασιάδης

Διαμαντάρας Δ., Μπέης Κ. (72’ Πολυτραμής Γ.), Λάμπρου Κ., Γαλανόπουλος Γ. , Δημόπουλος Ν., Παπαμανώλης Μ. (53’ Κανέλλος Σ.) , Λουκάς Ν., Καγιώργης Γ., Πατσιαβούρας Δ. (58’ Καλογήρου Μ.), Κατσιούλης Α. , Βαζέχα Α.

Πηγή NF StudioSports.gr

Επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε το Φοίνικα Περιστερίου στο γήπεδο Χωράφας